Известен журналист обяви какво е причинил Бойко Борисов на Мария Габриел.Логичен

...
Известен журналист обяви какво е причинил Бойко Борисов на Мария Габриел.Логичен
Коментари Харесай

Асен Григоров: Борисов злоупотреби с авторитета на Габриел

Известен журналист разгласи какво е предизвикал Бойко Борисов на Мария Габриел.

Логичен свършек на цялата поредност от дейности, които ГЕРБ извършиха по време на т.нар договаряния. Те правеха предложения, за които е ясно, че другата страна няма да се съгласи, прекратяваха договаряния, даваха ултиматуми. Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ журналистът и пиар специалист Асен Григоров във връзка връщането на изпълнен мандат за сформиране на държавното управление на президента от претендента за министър-председател на ГЕРБ - СДС Мария Габриел.

Самото слагане на ултиматум след ултиматум искаше да покаже, че се търси напрежение и напън върху отсрещната страна, добави той.

По моя информация договарянията през днешния ден са приключили с ангажимента, че дамският състав на ГЕРБ - СДС няма повече мандат за договаряния. А по-късно се появяват при президента и четат състав на кабинета. Това е, меко казано, злоупотреба на господин Борисов с престижа на госпожа Габриел. Тя изрече няколко огромни лъжи, като да вземем за пример, че има единодушие по съглашението за промени. Реално единодушие по съглашението няма. Този ход беше срещу всевъзможни правила на положително държание, акцентира Григоров.

Това е една много смела импровизация от страна на Габриел – да внесе лист, в който има хора от " Продължаваме промяната - Демократична България ", които не знаят, че са там, както и имена, които не сме чували, като това на министъра на електронното ръководство Валентин Мундров, добави журналистът, написа novini.bg.

Мария Габриел много мощно наруши доверието в себе си. Как да стане министър председател човек, който в три фрази споделя четири погрешни неща, уточни Асен Григоров.

Спорните министерства бяха на Министерството на защитата и на енергетиката. Това са области, в които Русия има интерес у нас. Не разбрахме за какво се желае оставката на военния министър Тагарев и на енергийния министър Радев, означи той.

Моето същинско възприятие е, че ГЕРБ и ДПС играят за избори, пробват се да извадят този заек от ръкава, до момента в който публиката гледа другаде – да наподобява, че " Продължаваме промяната - Демократична България " са отговорни и провокират предварителни избори. При едни предварителни избори промените в регулаторите и в службите ще се забавят и властта, която ГЕРБ и ДПС, ще я запазят в недокоснат тип, сподели още Григоров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР